FAQ'S

Over de Pongmaster

Je hebt recht op een nieuwe en dit gaan we voor je regelen. Mail je naam adres en ordernr. Bij een lek of schade stuur een foto van het lek of schade. Haast? Gebruik eerst het plaksetje wat bij de Pongmaster zat om het lek te verhelpen.

Let op: doe dit wel binnen 14 werkdagen. 

Dat is vervelend, omdat je wel nu geen beerpong kan spelen. Laat het ons zo snel mogelijk weten en wij regelen het voor jou. Geniet lekker van het chillen op de Pongmaster zelf.

De Pongmaster is klein en kan makkelijk in jouw koffer of backpack, de afmetingen zijn 30 x 20 x 10 als hij nog niet is opgeblazen. Dit is inclusief red cups en de beerpongballen. 

vliegen pongmaster

Verzending

Ja, dat is mogelijk. Stuur voor dat je besteld even een berichtje naar info@pongmaster.nl. 

Wij versturen met Cycloon, een betrouwbare partner die het mogelijk maakt om vandaag te leveren als je voor 12 uur besteld. 

cycloon

Op een werkdag voor 12 uur besteld is vanavond in huis. Bestel je na 12 uur in de middag, dan ontvang je de Pongmaster de volgende werkdag.

De levertijden naar België zijn twee tot drie werkdagen.

De levertijden naar andere Europese landen is 2 tot 10 werkdagen. Afhankelijk van hoe ver het land is. Duitsland bijvoorbeeld heeft een levertijd van 3 werkdagen. 

Betaling

Je kunt betalen via iDeal, Mister Cash, Creditcard en ApplePay.

betaalmethoden pongmaster

Op dit moment is dat niet mogelijk, omdat hier van de koersen te veel schommelen. Over een aantal jaar is dit misschien wel mogelijk via onze webshop. 

bitcoin pongmaster

Natuurlijk is het veilig via onze webshop af te rekenen. Na de bestelling wordt je doorgeschakeld naar de betaalmethode. Door ons SSL Certificaat, het slotje in de url balk, worden alle gegevens encrypted, waardoor je veilig kunt afrekenen. 

ssl certificaat pongmaster

Overig vragen

Cool, natuurlijk mag jij met jouw webshop distributeur worden. Voor meer info kun je een bericht sturen naar info@pongmaster.nl.

distribiteur pongmaster

Ja, wij staan hier voor open. Maak een mooi voorstel, hoe je de Pongmaster gaat promoten. Stuur het voorstel hier van naar: sponsor@pongmaster.nl. 

Schuiven naar boven